Sosire:   Plecare:  

Politica de confidențialitate Zan Hotel****

În toate țările membre ale Uniunii Europene (UE), începând cu data de 25.05.2018, devine aplicabil Regulamentul 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind liberă circulație a acestor date, cunoscut și sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation).

 GDPR întărește vechea legislație și o uniformizează la nivelul tuturor țărilor din UE. În România, există în prezent Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice care au fost deja aplicate de ZAN Hotel**** prin Societatea Comercială Club Nic’s S.R.L.are obligația de a administră în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. 

 

-Despre această Politică de confidenţialitate:

Prezenta Politică de confidențialitate (“Politica”) explică modul în care Societatea Club Nic’s S.R.L. (denumită în continuare:” ZAN HOTEL****”) colectează, utilizează şi gestionează informaţiile tale cu caracter personal. ZAN HOTEL**** se angajează să protejeze şi să îți respecte confidențialitatea. Citeşte prezenta Politică cu atenţie ca să înţelegi de ce şi cum colectăm datele de la tine şi cum vor fi utilizate.

În cazul în care trebuie să ne contactezi în legătură cu informaţiile tale cu caracter personal sau această Politică, foloseşte următoarele date de contact:

Denumirea companiei: Societatea Club Nic’s S.R.L.
Adresa: Calea Mosilor Nr. 241, Bl. 47, Sc. 1, Et. 6,

Ap. 24, 20874 București Sectorul 2, jud. București, Romania

Punct de lucru: Str. I.G. Duca 136A, Județul Vâlcea, România

Telefon: +40 740 010 567, +40 250 754 301
Formularul din pagina de contact disponibil AICI.

Cuprins:

Despre această Politică de confidenţialitate
Cum şi când colectăm datele tale cu caracter personal?
Ce informaţii colectăm direct de la tine?

Ce drepturi de confidenţialitate ai?
Unde sunt stocate datele tale cu caracter personal?
ZAN HOTEL**** distribuie datele mele terţilor?
Cât timp îţi păstrează ZAN HOTEL**** datele cu caracter personal
Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?
-Prelucrarea comenzilor şi furnizarea serviciilor
-Cookie-uri
-Alte site-uri web

-Marketing
-Monitorizare video (CCTV)
-Participarea la procesul de recrutare la ZAN HOTEL****
-Ateliere, concursuri, loterii
Informare

Intrarea în vigoare şi modificările Politicii de confidenţialitate

-Cum şi când colectăm datele tale cu caracter personal?

Colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când te înregistrezi pentru diferite proiecte ZAN HOTEL****, când contactezi Recepția ZAN HOTEL****, când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunurile şi serviciile noastre etc.).

Obținem informațiile tale cu caracter personal direct de la tine atunci când comanzi anumite produse sau servicii sau completezi un anumit formular sau când colectăm date prin observație (de exemplu, prin intermediul camerelor de securitate).

Vei găsi mai multe informații despre situațiile și circumstanțele pentru colectarea informațiilor tale cu caracter personal de mai jos în secțiunea Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal? Reţine că acestea sunt doar informații despre modalitățile posibile de utilizare a datelor cu caracter personal pe care le poți întâlni vizitând hotelul, restaurantul și site-ul ZAN HOTEL****, efectuând o achiziție la noi sau utilizând serviciile noastre. În fiecare caz, vei primi informații suplimentare clare despre scopul prelucrării datelor tale și, în unele cazuri, vom avea în plus nevoie de consimțământul tău explicit.

Nu folosim datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing decât dacă ne spui tu că este OK. Dacă doreşti să îţi trimitem detalii despre produsele, serviciile ofertele şi promoţiile noastre, abonează-te când te alături comunității ZAN HOTEL****. Pentru informaţii suplimentare, vizitează secțiunea Oferte Speciale de mai jos.

Toate informaţiile tale cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător de ZAN HOTEL**** şi/sau partenerii noştri de încredere (pentru informaţii suplimentare vezi secțiunea: ZAN HOTEL**** distribuie datele mele terților? de mai jos).

-Ce informaţii colectăm direct de la tine?

Categoriile obişnuite de date pe care le colectăm de la clienţii ZAN HOTEL**** sunt următoarele: nume, adresa, informaţii financiare, inclusiv cardul de credit sau debit sau alte informaţii de plată pe care le furnizezi când completezi formulare pe site-urile web ZAN HOTEL**** sau efectuezi plăţi în hotelul ZAN HOTEL**** sau când corespondezi cu noi prin telefon sau email, istoricul tău de achiziţii de produse şi servicii ZAN HOTEL**** şi informaţii suplimentare pe care decizi în mod voluntar să le partajezi.

Când colectăm datele tale prin observaţie (de ex. prin intermediul camerelor de securitate), facem acest lucru pentru a respecta obligaţiile legale sau pentru a asigura interesele legitime, ca de exemplu asigurarea siguranţei tale personale şi a angajaţilor ZAN HOTEL****, protejarea proprietăţii tale personale şi a ZAN HOTEL****, precum şi securitatea sistemelor informatice şi mobile ale tale şi ale noastre.

-Ce drepturi de confidenţialitate ai?

Reţine că ai dreptul, în orice moment, să soliciţi de la ZAN HOTEL**** următoarele:

• să îți asigure accesul la informaţiile tale cu caracter personal

Poţi întreba ZAN HOTEL**** ce date cu caracter personal despre tine sunt folosite și să soliciţi accesul la aceste date cu caracter personal. De asemenea, ai dreptul să cunoști scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal pe care le deținem, părțile sau categoriile de părți cu care datele tale cu caracter personal sunt partajate, perioada de păstrare a datelor, precum și sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la tine.

• să îţi pună la dispoziţie o copie a informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinem

Ne poţi contacta dacă doreşti o copie a unei părţi sau a tuturor informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinem despre tine.

• să soliciţi rectificarea datelor introduse greşit

Dorim să ne asigurăm că informațiile tale cu caracter personal sunt corecte și actualizate. Poţi cere ZAN HOTEL**** să corecteze sau să elimine informațiile considerate inexacte sau învechite.

• să soliciţi ştergerea informaţiilor cu caracter personal

Ne poţi cere să oprim prelucrarea sau chiar să ştergem informaţiile cu caracter personal pe care le deţinem despre tine. În cazul în care informaţiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru îndeplinirea unei obligaţii contractuale a ZAN HOTEL**** faţă de tine, ZAN HOTEL**** ar putea fi incapabilă să îndeplinească această obligaţie contractuală. De asemenea, dacă informaţiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru ca ZAN HOTEL**** să respecte anumite obligaţii legale (de ex. legislaţia fiscală), cererea ta nu poate fi gestionată.

• să restricționezi accesul ZAN HOTEL**** și/sau al terților la datele tale privind anumite procese sau în totalitate

Dacă ai contestat exactitatea datelor tale, sau nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar acestea sunt solicitate de tine pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea cererilor legale sau ai obiectat față de prelucrarea efectuată pe baza motivelor pe care ZAN HOTEL**** le consideră legitime, ai dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării informaţiilor tale cu caracter personal.

• să depui o obiecţie împotriva modului în care gestionăm datele tale

Reţine că ai dreptul de a te opune prelucrării datelor cu caracter personal care se bazează pe un temei legal pe care ZAN HOTEL**** îl consideră legitim. In plus, ai dreptul de a te opune in orice moment prelucrării datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, incluzând profilarea in măsura in care este legata de marketing direct.

• să soliciţi transferul datelor tale către un alt operator de date (dreptul la portabilitate)

În cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul tău sau este realizat prin mijloace automate, ai dreptul de a solicita ZAN HOTEL**** să îţi transmit datele unui alt operator.


Pentru a exercita oricare dintre drepturile de mai sus, foloseşte datele de contact ale ZAN HOTEL**** din secțiunea Despre această Politică de confidențialitate de mai sus.

În cazul în care nu ești mulțumit de modul în care colectăm sau folosim informațiile tale cu caracter personal, ai dreptul întotdeauna să depui o plângere formală la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal accesând pagina http://www.dataprotection.ro/.

-Unde sunt stocate datele tale cu caracter personal?

Păstrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine în medii sigure. Informațiile tale cu caracter personale sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoane fizice.
Unele date sunt încă stocate pe suport de hârtie, dar tindem să digitalizăm toate datele personale pe care le procesăm. Datele prelucrate sunt stocate în sediile şi sistemele IT ale ZAN HOTEL****, dar uneori stocăm datele pe serverele furnizorilor noştri de servicii de încredere.

Pentru citirea informatiilor existente pe portal nu este necesara oferirea datelor personale. 

Totusi, pentru utilizarea unor servicii (ex. rezervari on-line, aplicatii posturi vacante) sunt necesare anumite date personale. 

În scopul exploatării tehnice a portalului, Zan Hotel**** folosește provizoriu următoarele informații-ce nu conțin date personale-care apar automat administratorului de site: 

 * adresă de internet de protocol (IP), 

 * denumirea domeniului (URL), 

 * datele de accesare, 

 * file-ul de accesare al clientului (denumirea file-ului și URL), 

 * codul HTTP al parolei răspuns, 

 * datele paginii web de unde se face accesarea, 

 * cantitatea bîte-urilor consumate cu ocazia vizitării, 

 * data vizitării, 

 * datele pagînilor parcurse, respectiv 

 * denumirea browserului. 

 

-ZAN HOTEL**** distribuie datele mele terților?

Protecţia confidenţialităţii tale este importantă pentru ZAN HOTEL****, prin urmare, nu vom distribui niciodată informaţiile tale cu caracter personal unui terţ în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.

Astfel, putem transmite informaţiile tale cu caracter personal partenerilor noştri de încredere din afara ZAN HOTEL****, care întreţin sistemele IT ale ZAN HOTEL****, sau îţi furnizează servicii în numele ZAN HOTEL****. De exemplu, în scopuri de marketing, finanţare, publicitate, prelucrarea plăţii, livrare sau alte servicii în hotel şi în afara hotelului. Cu toate acestea, aceşti furnizori de servicii trebuie, conform contractelor relevante, să folosească datele care le sunt încredinţate numai lor în conformitate cu liniile directoare ale ZAN HOTEL**** şi în scopul pe care îl specificăm în mod strict. Îi obligăm, de asemenea, să protejeze în mod adecvat datele tale şi să le păstreze secrete.

-Cât timp îţi păstrează ZAN HOTEL**** datele cu caracter personal

ZAN HOTEL**** nu va păstra datele tale cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru îndeplinirea scopului specific de utilizare. Mai multe informații despre perioadele de păstrare pentru anumite tipuri de date pot fi găsite în secțiunea Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?

-Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?

Folosim datele tale cu caracter personal într-un număr de moduri diferite, în principal pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale pe care ZAN HOTEL**** le are faţă de tine, dar uneori şi pentru îmbunătăţirea experienţei tale, pentru marketing direct şi motive de securitate.

1) Rezervări de Sejur: Va folosim datele personale pentru a completa și administra Rezervarea dumneavoastră, ceea ce este scopul nostru ca și companie si este obligatoriu din punct de vedere legal.

2) Activităţi de marketing: Utilizăm informaţiile dumneavoastră şi pentru activităţi de marketing. Aceste activităţi pot include:
a) Utilizarea informaţiilor dumneavoastră de contact pentru a vă trimite noutăţi despre ofertele noastre. Vă puteţi dezabona de la aceste comunicări de marketing, oricând, rapid şi uşor. Trebuie numai să daţi clic pe link-ul de ˝Dezabonare˝ inclus în fiecare newsletter.
b) Comunicarea cu dumneavoastră: Pot exista momente în care vă contactăm prin poştă, e-mail, telefon sau SMS. Metoda pe care o alegem depinde de informaţiile de contact pe care ni le-aţi furnizat anterior. Procesăm comunicările primite de la dumneavoastră. Pot exista diferite motive pentru acest lucru, printre care:
· Răspunsul şi administrarea cererilor dumneavoastră, despre rezervări existente, pentru transmiterea de oferte sau detalii despre Complexul hotelier Sunquest. 
· Dacă nu aţi finalizat o Rezervare online este posibil sa vă putem contacta pentru a vă reaminti să continuaţi rezervarea. Credem că acest serviciu suplimentar vă este util pentru a continua Rezervarea fără să mai trebuiasca sa introduceţi detaliile necesare rezervării.
· Dupa finalizarea Rezervării, vă putem trimite un chestionar sau o invitaţie pentru a evalua experienţa dumneavoastră la Zan Hotel****.
· De asemenea, va putem trimite și alte materiale referitoare la Rezervarea făcută, precum modalități de plata, ora de check-in, Norme de conduită la Hotel, Restaurant, Loc de joaca, Piscina, dacă aveți nevoie de asistență când călătoriți sau alte informații care v-ar putea fi utile la planificarea sau la efectuarea Sejurului.
· Chiar și atunci când nu aveți Rezervări viitoare, este posibil să vă trimitem diverse mesaje administrative, ca de exemplu modificari ale dotărilor Hotelului.

3) Autorităţi competente: Dezvăluim datele personale autorităţilor poliţieneşti în măsura în care este solicitat prin lege sau este strict necesar pentru detectarea sau aducerea în instanţă a fraudelor şi a altor fapte penale, sau dacă suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea să distribuim date personale şi unor autorităţi competente în protejarea şi garantarea drepturilor sau proprietăţilor noastre sau a drepturilor şi proprietăţilor partenerilor noştri de afaceri.

-Prelucrarea comenzilor și furnizarea serviciilor

Când efectuezi o achiziţie personal la recepția ZAN HOTEL**** sau prin site-ul web ZAN HOTEL****, în funcţie de cazul respectiv, ai putea fi solicitat să furnizezi anumite date cu caracter personal care vor fi necesare pentru gestionarea corespunzătoare a achiziţiei tale. De asemenea, pentru a prelucra comanda ta asigurând că informaţiile cu caracter personal şi financiare furnizate sunt exacte, folosim sisteme de plată ale terţilor de încredere pentru a asigura că plata ta este sigură şi că detaliile tale nu sunt folosite în mod fraudulos.
 

- Securitatea datelor

Pentru a evita utilizarea fără drept a datelor personale și a abuzurilor, Zan Hotel**** utilizează metode și tehnologii complexe de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare. 

 

 Site-ul poate conține legături spre alte website-uri, în afara controlului nostru, website-uri utile pentru dv. Dacă accesați aceste linkuri veți accesa / vizita website-uri care pot avea o politică de confidențialitate diferită de cea a agenției Zan Hotel****. 

 

-Cookie-uri

Pentru menținerea site-ului nostru și pentru a asigura funcționalitatea acestuia în mod corespunzător, ZAN HOTEL**** utilizează tehnologia cunoscută în general sub numele de "cookie-uri". Cookie-urile sunt fișiere mici pe care le trimitem pe calculatorul tău și le putem accesa mai târziu. Acestea pot fi temporare sau permanente și utilizează, de exemplu, tehnologia JavaScript sau Flash. Datorită cookie-urilor de pe site-ul nostru poţi căuta fără dificultate și îţi putem arăta rezultatele relevante pentru tine. Fișierele cookie de pe site-ul ZAN HOTEL**** ne arată ce te interesează pe tine şi pe alţi vizitatori, ceea ce ne ajută să îmbunătățim utilizarea acestuia pentru toată lumea.

Cele mai obişnuite cookie-uri sunt următoarele:
• Strict necesare. Acestea sunt necesare pentru a asigura că site-ul web funcţionează eficient dintr-o perspectivă tehnică.
• Cookie-uri funcționale. Acestea ajută la îmbunătăţirea experienţei memorând alegerile tale.
• Cookie-uri de performanţă. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a măsura modul în care clienţii navighează pe site-ul nostru web şi află ce performanţă avem.
• Cookie-uri de re-direcționare. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a ajuta ZAN HOTEL**** să plaseze anunţuri publicitare în alte pagini web pe care clientul le vizitează, sau să evite plasarea de anunţuri publicitare pentru un client care cunoaşte deja ZAN HOTEL****. Verifică cu echipa digitală/de marketing locală cum aceste cookie-uri sunt folosite în detaliu.
• Plug-in-uri de social media. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a conecta clienţii noştri la canalele de social media. După aceea, informaţiile furnizate de cookie pot fi utilizate în diferite moduri. Conectează-te cu echipa locală pentru a identifica cazul de afaceri şi a identifica nevoile de conformitate în legătură cu Regulamentul General privind Protecția Datelor („RGPD”).

Cookie-urile stocate pe calculatorul tău pot fi accesate atunci când vizitezi site-ul nostru web sau deschizi un email pe care ţi-l trimitem. Dacă doreşti să ştergi cookie-uri care sunt deja în calculatorul tău, consultă instrucţiunile browserului tău apăsând pe "Help" în același meniu al browser-ului.

ZAN HOTEL**** prelucrează cookie-uri numai cu acordul tău. Pentru a retrage acordul sau a fi de acord cu utilizarea cookie-urilor, efectuează setările adecvate în browser-ul tău. Cu toate acestea, unele din caracteristicile site-ului nostru nu pot funcţiona fără cookie-uri. Cerând acest acord, vom prezenta scopul pentru care acest tip de informaţii despre tine vor fi prelucrate şi vă vom informa despre drepturile voastre. Poţi afla mai multe informaţii despre cookie-uri aici.

-Alte site-uri web

Site-urile web ZAN HOTEL**** pot conţine link-uri către şi de la site-uri web terţe. Această Politică se aplică numai acestui site web, așa încât atunci când te transferi către alte site-uri web trebuie să citeşti politicile de confidenţialitate ale acestora.

-Marketing

ZAN HOTEL**** ar dori să îţi trimită înformaţii despre produsele şi serviciile noastre care te-ar putea interesa. Cu toate acestea, putem trimite astfel de materiale de marketing numai dacă optezi pentru acestea. Reţine că indiferent dacă ai consimţit să primeşti mesajele noastre de marketing, poţi opta cu uşurinţă să nu le mai primeşti la o data ulterioară.

Ai dreptul în orice moment să ne opreşti ca să nu te mai contactăm în scopuri de marketing sau să nu mai oferim informaţiile tale altor membri ai ZAN HOTEL**** Group. Dacă nu mai doreşti să fii contactat în scopuri de marketing, apasă butonul de dezabonare de la sfârşitul mesajului nostru de marketing (email/newsletter).

-Monitorizare video (CCTV)

ZAN HOTEL**** utilizează televiziune cu circuit închis (CCTV) în scopuri de siguranţă şi de detectare şi monitorizare a criminalității. Păstrăm informațiile colectate de CCTV numai pentru o perioadă de timp care ne permite să ajutăm organele de reglementare și organele de aplicare a legii. Aceste informații sunt păstrate în medii sigure și accesul este rezervat numai personalului de securitate calificat.

În acest scop, realizăm monitorizarea video continuă a anumitor zone ale hotelului și în jurul acestuia Nu monitorizăm în locuri în care ar putea conduce la încălcarea confidențialității tale (de ex. toalete). De asemenea, nu folosim imaginea înregistrată în niciun alt scop și nu efectuăm analize suplimentare asupra acesteia. Accesul la înregistrări se acordă numai pentru un grup restrâns de angajați de încredere și nu sunt partajate cu nimeni, cu excepția autorităților competente, ca probe în scopul procedurilor judiciare. Am limitat timpul de stocare al înregistrărilor la 30 de zile și după această perioadă, acestea sunt suprascrise automat, fără posibilitatea de a fi reproduse.

-Participarea la procesul de recrutare la ZAN HOTEL****

Acceptând candidatura ta ca parte a procesului de recrutare la ZAN HOTEL****, vom solicita anumite informaţii despre tine pentru a putea evalua aplicaţia ta. În cadrul recrutării, datele tale cu caracter personal pot fi disponibile entităţilor care ne furnizează servicii, după cum se descrie în secţiunea intitulată "ZAN HOTEL**** distribuie datele mele terților?". Aceştia sunt în principal furnizori de sisteme IT prin care se realizează procesul de recrutare, ca parte a asistenţei şi întreţinerii acestor sisteme. Vom stoca datele tale, dacă îţi dai consimţământul, pentru o perioadă de 2 ani.

-Ateliere, concursuri, loterii

Putem solicita anumite date cu caracter personal ale participanților la astfel de evenimente, pentru a le realiza eficient și a îndeplini obligațiile care decurg din lege, de exemplu, pentru acordarea de premii. Când solicităm date cu caracter personal, te vom informa și despre scopul prelucrării acestor date și drepturile tale. Datele colectate pentru necesitățile acestor evenimente vor fi stocate cel mai adesea până la finalizarea lor, cu excepția cazurilor în care va fi necesar să le păstrăm datorită legii aplicabile (de exemplu, informații despre premiile acordate). Când organizăm astfel de evenimente, folosim adesea ajutorul companiilor externe, așa cum este descris în secțiunea intitulată "ZAN HOTEL**** distribuie datele mele terților?" În acest caz, vor fi, de exemplu, agenţii specializate în organizarea acestor evenimente sau co-organizatori ai evenimentelor.

Informare 

 În cazul cererilor scrise, societatea noastră îi informează pe cei interesați asupra modului de administrare a datelor lor personale. 

 În conformitate cu prevederile Legii 677 / 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, utilizatorii site-ului declară că sunt de acord să se prelucreze aceste date direct sau prin intermediul terților contractanți a datelor personale și sunt de acord cu folosirea datelor lor personale pentru a primi informații despre produsele și serviciile agenției ZAn Hotel****.

 Vă atragem atenția asupra faptului că de pe paginile web ale Zan Hotel**** puteți ajunge și pe paginile web ale altor firme și organizații. Zan Hotel**** nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și corectitudinea datelor comunicate în acestea, nici pentru protecția datelor Dumneavoastră. 

 În cazul utilizării unor astfel de pagini web, va recomandăm să va interesați în legătură politică de protecție a datelor pe care o are organizația care a deschis pagină respectivă.

 

  -Intrarea în vigoare și modificările Politicii de confidenţialitate

Prezenta Politică va intra în vigoare la 25 mai 2018.
Revizuim Politica de confidențialitate periodic şi vom prezenta orice actualizări pe această pagină web.