O oaza de liniste si prospetime…

Situat in Voineasa, judetul Valcea, intr-o zona extrem de pitoreasca, pe malul Lotrului si la poalele muntilor cu acelasi nume, Zan Hotel**** este locul perfect pentru a-ti incarca bateriile si a te relaxa. Fie ca iti doresti sa explorezi frumusetea naturii, pe traseele montane din zona, sau pur si simplu sa fii departe de zgomotul si poluarea orasului, de la Zan Hotel **** te vei intoarce, de fiecare data, relaxat si plin de energie. Te vei bucura de o ambianta placuta, stil, rafinament si eleganta, de 4 stele, chiar in mijlocul naturii. Ne-am asigurat ca tu beneficiezi de tot confortul necesar pentru o vacanta fara griji: parcare privata, camere spatioase, mobilier deosebit, acces la Internet, toate conditiile necesare pentru evenimente sau sejururi reusite.

Localitatea Voineasa este situata in zona central sudica a Romaniei, la capatul sudic al Muntilor Lotru (Carpatii Meridionali), pe valea Lotrului, la o altitudine de 600-800 metri si la o distanta de 60 de km, nord vest, de Ramnicu Valcea.  Principalul factor terapeutic este climatul tonic-excitant, cu aer curat, fara praf si alergeni, puternic ionizat, bogat in aerosoli ionizati si ozonizati. Zona este recomandata pentru vacante si pentru tratamentul neuroasteniilor, organismului slabit, in cazurile de suprasolicitare fizica si intelectuala, anemii secundare, etc.

Calitate si confort in inima naturii

La Zan Hotel credem ca este important sa evadezi din cotidian si incercam sa creem mixul perfect pentru ca tu sa te bucuri de cele mai frumoase experiente. Avand doar 20 de camere,  Zan Hotel pune accent pe calitate si confort, dar si pe conservarea si protejarea  frumusetii naturale a mediului inconjurator.

Vei gasi aici cadrul perfect pentru organizarea evenimentelor corporate: teambuilding-uri, sedinte sau traininguri. Iti punem la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri, dotata cu toate echipamentele de care ai nevoie pentru ca evenimentul tau sa fie unul cu adevarat reusit.

Pentru aniversari, receptii de nunta, botezuri, dar si pentru evenimente speciale organizate cu ocazia sarbatorilor de Craciun, Revelion sau Pasti, Zan Hotel este cu siguranta alegerea potrivita. Restaurantul „Floare de Colt” si terasa pot gazdui pana la 120 de invitati si iti pun la dispozitie o selectie savuroasa de preparate din bucataria internationala.