O oaza de liniste si prospetime… Detalii... Oferte speciale Oferte speciale pentru vacante de neuitat! Detalii...

Oferte speciale

Oferte speciale pentru vacante de neuitat!

Ne plac aniversarile si momentele speciale, ne plac linistea si relaxarea, calatoriile pe Transalpina, pescuitul, mountain biking, expeditiile in munti, locurile frumoase si, mai ales, ne place sa gasim motive de sarbatoare in fiecare zi! Am facut de altfel o pasiune pentru oferte surprinzatoare! …In fiecare sezon!

Restaurant

Restaurant si terasa “Floare de colt”

Cu o atenta selectie de preparate din bucataria internationala, Restaurantul „Floare de Colt” isi propune sa reinterpreteze retete clasice dupa o reteta personala a la Zan, in care punem accent pe simplitate si savoare.  In meniul restaurantului „Floare de Colt” vei gasi o varietate de preparate culinare din bucataria internationala.

Unde mergem?

Trasee turistice, Transalpina, domeniul skiabil Transalpina, enduro, pescuit, vanatoare...

Zan Hotel**** este un bun punct de pornire catre numeroasele trasee turistice care strabat muntii Lotrului. Poti ajunge cu usurinta la padurea rezervatiei naturale Latorita, cataractele Lotrului, lacul glaciar Ciunget, lacul de acumulare Vidra si Obarsia Lotrului, de unde poti pleca intr-o calatorie dincolo de nori, pe Transalpina.

Despre noi

Situat in Voineasa, judetul Valcea, intr-o zona extrem de pitoreasca, pe malul Lotrului si la poalele muntilor cu acelasi nume, Zan Hotel**** este locul perfect pentru a-ti incarca bateriile si a te relaxa. Fie ca iti doresti sa explorezi frumusetea naturii, pe traseele montane din zona, sau pur si simplu sa fii departe de zgomotul si poluarea orasului, de la Zan Hotel **** te vei intoarce, de fiecare data, relaxat si plin de energie. Te vei bucura de o ambianta placuta, stil, rafinament si eleganta, de 4 stele, ..,,