100% relaxare

Ne dorim sa te bucuri de un sejur linistit, in siguranta. Avand in vedere rata ridicata de incidenta in Voinesa, accesul la Centrul de Relaxare  este restrictionat. Iti multumim pentru intelegere.

Sauna umeda

Propriul tau hammam

Sauna umeda isi are originile in „hammam,” sauna turceasca, iar in timpul unei sedinte de sauna, ritmul cardiac creste cu un procent similar celui din timpul alergarii, intre 50-75%.

Pe langa eliminarea toxinelor din organism, relaxarea muschilor si normalizarea presiunii arteriale, sauna umeda are efect benefic in tratamentul formelor usoare de bronsita, astm, dureri musculare si de ligamente , dar si insomnie si stres.

La Zan Hotel te vei putea relaxa in propriul tau „hammam”!

De inspiratie scandinava…

Sauna uscata este cel mai vechi tip de sauna si deriva din obiceiurile scandinave. Cu o temperatura cuprinsa intre 80 si 120 grade si o umiditate relativa intre 5 si 15%, sauna uscata poate fi o experienta relaxanta, in special daca pe pietrele incinse s-au picurat uleiuri esentiale cu proprietati calmante.

Acum poti sa te bucuri de experienta scandinava in vacanta ta la Zan Hotel, in orice sezon!

Sauna uscata

Solar

Vacantele reusite se citesc intr-un bronz perfect!

Si, pentru ca ne dorim ca vacantele tale la Zan Hotel sa fie complete, in zilele mai putin insorite, te invitam pentru cateva minute la solar.

Meniu