Restaurant

Restaurant si terasa “Floare de colt”

Cu o atenta selectie de preparate din bucataria internationala, Restaurantul „Floare de Colt” isi propune sa reinterpreteze retete clasice dupa o reteta personala a la Zan, in care punem accent pe simplitate si savoare. In meniul restaurantului „Floare de Colt” vei gasi o varietate de preparate culinare din bucataria internationala in care incercam sa presaram savoarea si prospetimea ingredientelor locale.

Crama

Pentru momente speciale sau…

de relaxare, pentru discutii de business, te asteptam in cramă.  Un spatiu intim si confortabil, cu o atmosfera relaxata in care tu te vei putea dedica in intregime acestor momente.

Daca iti doresti sa bei un pahar de vin la lumina lumanarilor, sa te bucuri de intimitate si liniste, crama este locul perfect.

Evenimente speciale

Ambianta de poveste pentru un eveniment de vis

Daca nu iti imaginezi receptia de nunta, petrecerea de ziua ta sau aniversarea voastra altfel decat in mijlocul naturii, atunci Zan Hotel este alegerea inspirata.  Restaurantul si terasa „Floare de Colt”  pot gazdui pana la 120 de invitati si pot fi rezervate in intregime pentru evenimentele tale speciale.

Te asteptam pentru cele mai frumoase momente, in mijlocul naturii!

Meniu